Vondt og vakkert

I dag gikk jeg opp til det som er den egentlige Åsbrona. Ikke trimposten. Men mye lengre. Opp ei li og videre over noen myrer. Jeg ble målt inn til kaffepause på 817 meter over havet. Helt utslitt. Fordi jeg hadde en dårlig dag. Beina var blytunge fra første skritt. Derfor kan jeg si at det var vondt og vakkert på toppen. 

Jeg kom meg til slutt ned med to kilo bær. De er blitt til sylte og satt i fryseren. På turen tenkte jeg a jeg skulle ta noen fine bilder. Multer mot fjell. Men batteriet på telefonen var om mulig i dårligere form enn meg. Det sa takk for seg og lykke på reisen omtrent midtveis. Jeg, derimot, måtte fullføre. Og gikk hele en runden jeg hadde tenkt. Bare med selskap av noen sauer, fire-fem ryper og et jagerfly som dundret over hodet mitt.

I kveld har jeg pakket for turen til Island. Kofferten er tung. Det er klær for alle årstider. Jeg vet ikke helt hva jeg forventer meg av turen. Fordi jeg ikke har noen spesielt forhold til Island. Bortsett fra språket, da. Vi skal starte rimelig tidlig og plukke opp folk på ruten gjennom Surnadal og opp til Rindal. Flytur og blå lagune er den videre planen. Før vi finner hotellet i Reykjavik. Jeg gleder meg til å treffe gamle kjente. Ikke minst Anders. Som vi har samarbeidet så godt med i ti år nå.

Jeg har også pakket ned Levi Henriksens siste bok. Kanskje blir det tid til å lese?

Så kan du jo følge med her på hva som skjer på turen.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s