Drivaturen i lagunen

 

Etter en lang dag i buss og på fly i retning Island, er det aldeles herlig å komme til Den blå lagune.

Et bad i nærmere førti grader pluss gjør underverker. Ting blir ikke verre av at stedet har en utebar. En time i lagunen snur stemningen fra å være litt sliten, til å bli direkte opphøyet. Ti grader i lufta, førti i vannet. Opplevelsen er stor.

90 prosent av alle som drar til Island, besøker Den blå lagune.- utebadet som får vann fra det geotermiske kraftverket Svartsengi. Jeg skal ikke begi meg ut på å forklare alt dette om alger og økosystemer. Den som vil, kan bare google Den blå lagune. Det er både enklere og bedre.

Dagen startet rundt 0600 for min del. En ugudelig tid for b-mennesker. Men det har gått bra. Møter med gamle kjente har vært trivelig ? akkurat som ventet, og jeg har rukket å bli kjent med noen av de nye på Drivaturen.

Dette lover rett og slett bra!

Terje og Bodil klare for flytur!


Noen holder koken, mens andre ergrer seg over at vi havnet i feil kø. Værnes er ikke skapt for tempo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s